Perfect Casa » Apartamente - Inchiriere -
 

Apartamente - Inchiriere -

 
35945
ID
1 300 EURO
pret
4
camere
130
mp
 
 
 

DETALII OFERTA

ID 35945

  • Categorie: Inchiriere Apartamente
  • Etaj: 4
  • Suprafata utila: 130 mp
  • Suprafata construita: 150 mp
  • Anul constructiei: 2000
  • Numar de camere: 4
  • Numar etaje imobil: 5
  • Mobilat: Da
  • Pret inchiriere: 1 300 EURO

Descriere Oferta

Perfect Casa prezinta spre inchirere un apartament de lux situat in zona Aviatorilor, langa parcul Herastrau.

Apartamentul este compus din 3 dormitoare, living si dining room, unite cu o bucatarie deschisa precum si 2 grupuri sanitare; dispune de dotari de lux, este situat la etajul 4 si ofera o terasa de mari dimensiuni, cu vedere panoramica catre parcul Herastrau. La achizitia apartamentului panorama a fost special aleasa pentru liniste si confort, departe de aglomeratia urbana.

Apartamentul dispune de parcare proprie in garajul subteran al complexului rezidential precum si de zona de parcare, langa parc, pentru oaspeti.

Design-ul ales de Alexandra Dugan este unul simplu si elegant, care se preteaza unei game variate de gusturi si preferinte.
Dispune de un sistem modern si inteligent de iluminare din gama Trancent cu mecanism electronic de control prin atingerea usoara a suprafetei de sticla a panoului de comanda pentru lumina si jaluzele. Comanda iluminatului se poate face atat manual, cat si de la distanta prin intermediul telecomenzii.
Aparatele de iluminat confectionate din sticla de Murano sunt din gama Cubi fiind echipate cu surse halogen sau cu lumina incandescenta. Gresia si faianta sunt furnizate de firme de renume din lume precum Saloni, Peronda, Althea Ceramica, Marazzi, Artceram Italia iar parchetul este furnizat de Costa Mit.
Climatizarea in interiorul apartamentului se face prin intermediul unui modern si inteligent sistem de climatizare furnizat de unul din producatorii de top din lume.

Vrei sa afli mai multe despre aceasta oferta? Contacteaza-ne

Contacteaza-ne pentru aceasta oferta

PENTRU A AFLA MAI MULTE INFORMATII DESPRE ACEASTA OFERTA SUNA LA 021/224.55.20 , 021/224.55.36
SAU TRIMTE-NE DATELE TALE DE CONTACT IMPREUNA CU MESAJUL TAU.
Nume*
Prenume*
Telefon*
E-mail*
Mesaj*
Cod securitate*:
Security Image
Campurile marcate cu * sunt obligatorii!