Perfect Casa » Case / Vile - Vanzare - Snagov
 

Case / Vile - Vanzare - Snagov

 
33752
ID
SNAGOV
zona
895 000 EURO
pret
16
camere
1 300
mp
 
 
 

DETALII OFERTA

ID 33752

 • Categorie: Vanzare Case / Vile
 • Suprafata utila: 1000 mp
 • Judet: Ilfov
 • Suprafata construita: 1300 mp
 • Localitate/Sector: Snagov
 • Total teren: 3000 mp
 • Zona: Snagov
 • Anul constructiei: 2000
 • Numar de camere: 16
 • Mobilat: Da
 • Pret inchiriere: 10 000 EURO
 • Pret vanzare: 895 000 EURO

Descriere Oferta

PERFECT CASA VA OFERA SPRE VANZARE/INCHIRIERE O VILA CU 16 CAMERE (P+3), SNAGOV
Teren liber: 2500 mp
Destinatie: rezidenta

Vila superba de lux aflata in Snagov Sat pe malul Lacului Snagov. Suprafata teren 3.000 mp cu deschidere la lac de 47m, 2 pontoane + garaj 2 barci.

Compartimentare:
Proprietatea este compusa din 3 corpuri:

1. Corpul principal este o constructie de 1.000 mp alcatuita din parter, mezanin, etaj si mansarda constructie din anul 2000 pe cadre de beton armat cu pereti de caramida, acoperita cu tigla.
La primul parter se afla un living, 3 camere, sala de gimnastica, crama, spalatorie, camera tehnica, sauna-spa, 2 bai si o terasa cu iesire spre curtea din spate si debarcader.
La parterul principal se afla un living, dinning, bucatarie, baie, 2 dormitoare si un birou La etaj sunt un dormitor matrimonial cu baie proprie si balcon, alte 3 dormitoare fiecare cu balcon propriu si o baie.
La mansarda se afla amplasata o sala hobby, 2 dormitoare, o baie si un spatiu de depozitare
2. Corpul al doilea il reprezinta un garaj pentru 3 masini, fiecare avnd intrare separata 3. 3.Corpul al treilea il reprezinta corpul personalului administrativ in suprafata de 120 mp, P+1, compus la parter din living, bucatarie, baie si hol, iar la etaj un dormitor, baie si balcon. 

Finisaje si Dotari:
Finisajele primului corp de proprietate sunt de lux, parchetul si scarile fiind din lemn masiv, cu balustrade din fier forjat patinat, placaje din granit, marmura si piatra naturala, faianta, toate de cea mai buna calitate colectii exclusiviste, taet de matase, termopane din lemn de abachi, incalzire prin pardoseala, sistem de monitorizare. Sistemele electrice si de incalzire sunt executate din materiale de top.
Proprietatea se vinde complet mobilata si utilata, cu tapiterii, tablouri, accesorii, aparatura electronica si electrocasnica.Mobilierul este produs de producatori renumiti fiind capabil sa satisfaca cele mai pretentioase cereri.

Proprietetea este imprejmuita cu gard din piatra naturala, dispune de porti automate din fier forjat. In curtea din fata exista o alee de acces cu 10-15 locuri de parcare. Gradina matura amenajata cu alei de piatra naturala, iluminate, cu fantani arteziene, piscina exterioara complet dotata cu sisteme de iluminat si curatare.
Proprietatea oferita spre vanzare este de top destinata oamenilor cu un standard de viata foarte ridicat.

Vrei sa afli mai multe despre aceasta oferta? Contacteaza-ne

Contacteaza-ne pentru aceasta oferta

PENTRU A AFLA MAI MULTE INFORMATII DESPRE ACEASTA OFERTA SUNA LA 021/224.55.20 , 021/224.55.36
SAU TRIMTE-NE DATELE TALE DE CONTACT IMPREUNA CU MESAJUL TAU.
Nume*
Prenume*
Telefon*
E-mail*
Mesaj*
Cod securitate*:
Security Image
Campurile marcate cu * sunt obligatorii!