Perfect Casa » Despre noi
 

Despre noi

 

Perfect Casa, un concept modern de abordare a afacerilor imobiliare

Perfect Casa
si-a facut debutul pe piata imobiliara din Bucuresti in anul 1992 fiind prima agentie imobiliara care se adrezeaza in special proprietatilor de lux.

De-a lungul timpului Perfect Casa si-a cladit un brand puternic recunoscut si apreciat pe piata imobiliara avand o vasta experianta in domeniul imobiliar al proprietatilor de lux si ofera un larg portofoiu de vile spre vanzare si inchiriere, apartamente in zonele exclusivite ale Bucurestiului. Deasemenea, terenurile agricole, investitiile, spatiile de birouri si proiectele se adauga portofoliului Perfect Casa facand din aceasta o agentie imobiliara completa.

Interesul nostru este acela de a inlocui clasica experienta imobiliara cu un concept imobiliar diferit, profesional si inovator menit sa schimbe perspectiva clientilor asupra a ceea ce inseamna o agentie imobiliara si un agent imobiliar.

 
 

Despre noi

Experienta, devotamentul, profesionalismul si tenacitatea au construit renumele Perfect Casa si au pozitionat-o printre primele agentii imobiliare din Bucuresti. Acest lucru face dovada de netagaduit a excelentei echipei Perfect Casa in domeniul imobiliar;
In portofoliul sau, Perfect Casa se mandreste cu clienti de prestigiu, precum: German Romanian Assurance, Lafarge, Trammel McKenzie, Reiffeisen Evolution, Paneuro, Libra Bank, Neogen, Ultra Pro Computers, Capital Leasing, Mega Image, Comnord, Rulmenti, Art Group International, Autorom, Angst Romania etc.
Totodata la serviciile Perfect Casa au apelat, de-a lungul timpului, multe personalitati din sfera politica, a afacerilor, a sportului sau a show-biz-ului. 


 
 

Certificare si Recunoastere

  • MEMBRU ARAI
  • Locul II - Topul national al Firmelor 2006
  • Locul I - Topul Firmelor 2004
  • Locul II - Topu Firmelor din Municipiul Bucuresti 2004
  • Certificare - CEREAN International Real Estate Course